Bel mij: 06 – 21 29 55 73 | E-mail: info@efi-salon.nl
  • Home
  • Lookx Make-up

Lookx Make-up

LOOkX Make-up producten worden ontwikkeld in een laboratorium in Italië. Naast de huidvriendelijke pigmenten, is het doel om producten te ontwikkelen die verzorgende capaciteiten bevatten en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen.

De longlasting formules zorgen voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag. De LOOkX make-up producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen*. De producten zijn bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergeenvrij parfum, die ook geschikt is voor mensen met parfumallergie. Alle LOOkX producten zijn uiterst huidvriendelijk en kunnen ook voor de gevoelige huid gebruikt worden.

*met uitzondering van lanoline (vetstof van wol) en beeswax (honingraadwas)

Micropigmenten

Dit zijn microscopische kleine, luxe pareltjes, die op de huid een prachtige glans en schittering geven. De pareltjes zijn zo fijn van structuur, dat ze zeer goed aan de huid hechten en niet verdwijnen in bijvoorbeeld de rimpeltjes in de oogplooi.

Vitamines en moisturisers

Vitamines verzorgen de huid optimaal en beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf. In de make-up producten van LOOkX worden vitamine A, E en C en andere huidverzorgende ingrediënten in hoge, werkzame percentages toegepast. Daarnaast werken de moisturisers gedurende de dag sterk hydraterend en verzachtend op de huid.

Beste uit de natuur

LOOkX wordt zoveel mogelijk ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. Voorbeelden van deze mooie en zachte ingrediënten zijn jojoba oil, bijenwas, extract van druivenzaadjes, kokos olie, macadamia olie en kamille.

Mineralen en edelstenen

Garanderen de lange houdbaarheid van de make-up. Het heeft een uniek hechtingsvermogen, zodat de make-up de gehele dag mooi zitten blijft.

Andere producten

Janssen Cosmetics

Bij Efi’s Schoonheiddsalon worden de gezichtbehandelingen uitgevoerd met de krachtige producten van Janssen Cosmetics.

Loveli

En Efi’s Schoonheidssalon is verkooppunt van Loveli; de 100% natuurlijke deo, die echt werkt.

Bio Peel

Een Bio Peel is een natuurlijke kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. 
Er worden 3 soorten van de Bio Peel in de salon gebruikt;
Pumpkin Peel voor de vale huid
Amino Acid Peel voor de gevoelige huid
Herbal Peel voor een gladdere huid en diepere reiniging 

Openingstijden

EFI'S SALON IS ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND.

MAANDAG   9:00 - 14:00 uur
DINSDAG   9.00 - 14:00 uur
WOENSDAG   9:00 - 12:30 uur
DONDERDAG   GESLOTEN
VRIJDAG   9.00 - 14.00 uur
ZATERDAG   GESLOTEN
ZONDAG   GESLOTEN

Contact

Eva
Efi's Salon
Merelstraat 25
1749 VJ Warmenhuizen
App; 06 - 21 29 55 73

© Efi Salon. All rights reserved.
Website created by Montis Design

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram